PARASTA PSYKOLOGISTA OSAAMISTA AVUKSI PÄÄSYKOEPOLULLE

Skeemaken uusi mentaalivalmennus sopii sinulle, joka haaveilet psykologian opiskelupaikasta ja haluat itsenäisesti opiskella maaanantaina 22.5.2017 klo. 13-16 pidettävään valintakokeeseen. Skeemaken mentaalivalmennus nostaa todennäköisyyttäsi onnistua valintakokeessa: se kasvattaa pääsykoepystyvyyttäsi ja valintakoevalmiuttasi sekä taitoasi kohdata vastoinkäymiset vaativan kevään aikana. Mentaalivalmennus toimii itsenäiseen opiskelun tukena ja varmistaa, että osaat ja pystyt tekemään kaikkesi unelmiesi opiskelupaikan puolesta.

Suurelle yleisölle tällainen tavoitekeskeinen mentaalivalmennus on tullut tutuiksi paljon mediassa huomiota saaneen Nuorten Leijonien MM-kullan yhteydessä: mentaalivalmennus oli rakentamassa nuorten jääkiekkomaajoukkueen historiallista MM-kultaa Helsingissä 2016. Huippu-urheilun lisäksi mentaalivalmennusta on käytetty jo pitkään sekä osana psykoterapioita että myös yritysmaailman johtajien sparrauksessa.

Skeemaken mentaalivalmennus käyttää tekniikoita, jotka ovat kaikille psykologeille ja psykologian opiskeilijoille tuttuja ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta. Mentaalivalmennuksessa yksilöä autetaan löytämään omat vahvuutensa, ja käyttämään niitä hyödyksi haastavan tavoitteen saavuttamiseksi. Lukuisat Skeemaken kurssilaiset ovat saaneet kokea, miten motivaatiota voidaan rakentaa ja ylläpitää opetukseen upotettujen ratkaisukeskeisten tekniikoiden avulla.

PERUSTANA TOIMIVAT TEKNIIKAT JA AIEMMAT ONNISTUMISET

Ratkaisukeskeisestä psykologiasta lainatut tekniikat ovat toimineet aina keskeisenä osana Skeemaken valmennuskursseja. Olemme vuosi toisensa jälkeen todistaneet, kuinka psykologian soveltaminen valintakoevalmennuksessaa auttaa hakijoita ylittämään itsensä. Nyt olemme irrottaneet tämän keskeisen psykologiaa soveltavan komponentin myös omaksi kokonaisuudekseen Skeemaken mentaalivalmennuksen muodossa. 

Jokainen joskus Joensuun psykologiaa opiskelemaan yrittänyt tietää, miten valtava haaste kyseessä on. Jokainen joskus valintakokeessa onnistunut tietää, miten valtavasti työtä se vaatii. Mentaalivalmennuksen avulla voimme lisätä todennäköisyyttäsi onnistua valintakokeessa ja auttaa sinua saamaan itsestäsi vaadittavat voimavarat irti kuluttavan kevään aikana. Parhaiten mentaalivalmennus toimii yhdistettynä Itseopiskelumateriaaleihin, jotka antavat tarkkaa (kevään 2016 mukaan päivitettyä) tietoa Joensuun uudistetun valintakokeen vaatimuksista.

 

Keväällä 2016 sisäänpäässeistä jopa 71 prosenttia oli luottanut Joensuun psykologian opiskelijoiden ammattitaitoon ja käyttänyt Skeemakea apunaan; sisäänpäässeistä 32 ihmistä oli joko osallistunut valmennukseemme tai tilannut Itseopiskelumateriaalimme.