Jos opiskelupaikka psykasta aukeaa, niin olen kyllä ikuisessa kiitollisuuden velassa. Kurssin aikana motivaatio saavuttaa opiskelupaikka kasvoi entisestään, vaikka se on koko luku-urakan aikana pysynyt korkealla. Iso kiitos siis! Illan valmennuskurssi oli samalla huilitauko omasta puurtamisesta, mahdollisuus tavata muita samojen kirjojen parissa ahertajia ja oppia pääsykoekirjojen sisältöjä. Eniten hyödyin vertaistuesta, jota muilta kurssilaisilta sai. Illalla tapaamisen jälkeen jaksoi taas uskoa siihen, että jaksaa puurtaa kirjojen parissa pääsykokeeseen asti.

Osaan ja ymmärrän asioita huomattavasti enemmän kurssin ansiosta, kuin mihin pelkällä itseopiskelulla olisin yltänyt.

Kiitokset valtavasta työstä jonka olette tehneet hyväksemme :) Välittyi sellainen tunne että teitä oikeasti kiinnostaa meidän pärjäämisemme ja jaksamisemme. Opetus oli laadukasta ja luennoilla käytettiin elävän elämän esimerkkejä, joista oli paljon hyötyä asioiden hahmottamiseksi.

Ajattelen niin, että sain rahoilleni vastinetta. Opin uusia opiskelutekniikoita, joista on varmasti hyötyä myöhemminkin. Motivaationi saavuttaa opiskelupaikka kasvoi selkeästi kurssin johdosta. Arvosta koko tiimin sataprosenttista paneutumista kurssin onnistumiseen. Kokonaisarvosana 4,5- aina täytyy vähän parannettavaa löytyä. Olette rohkeita nuoria, jotka uskaltavat laittaa itsensä likoon. Tsemppiä tulevaisuuteen !

Olen erittäin tyytyväinen, että osallistuin kurssille. Olen hyötynyt kurssista niin vertaistuen kuin laadukkaan opetuksen vuoksi, mutta ennen kaikkea kurssi motivoi käymään tietyt asiat tietylle viikolle, eikä lipsumisia käynyt. Disney-videot ja tsemppipuheet nostivat taistelutahtoa. Kaikista hyödyllisin yksittäinen tunti oli mielestäni Annin pitämä testiahdistuksenlievitys-tunti, jolla opittuja asioita tulen hyödyntämään muuallakin kuin pääsykokeessa. Iso kiitos !

Opetus oli erittäin hyödyllistä, koska se avasi kirjat uudella tavalla. Milja, Jonna ja Toni tunsivat selvästi opettamansa asiat. Luentojen tahti oli todella kiivas ja jotkin asiat jouduttiin kuittamaan sillä, ettei niitä ehditä käsitellä mikä hieman harmitti (vaikkakin ymmärrän, ettei muuta vaihtoehtoa ollut). Saimme todella hyvät materiaalit ja ne ovat tukeneet itseopiskelua. Vaikeasti hahmotettaviin kehityspsykan osioihin(etenkin vanhuus- ja historiakappaleissa) saimme Miljalta hyvät neuvot, miten lähteä pureskelemaan ja opiskelemaan niitä. Toni osasi selittää itselle aikaisemmin hämäräksi jääneet tilasto-osuudet siten, että sain useaan kertaan ahaa-elämyksiä ja asiat avautuivat minulle. Jonna antoi hienoja muistisääntöjä lapsuus- ja nuoruusosioihin.

Tiedän, että ilman Skeemaken opetusta oma jaksamiseni yksin sekä opiskelutaitoni eivät olisi olleet edes puolet niin tuloksellisia, kuin ne tällä hetkellä ovat. Opetus loi hyvät reunat omalle opiskelemiselleni ja lisäsi motivaatiota silloinkin, kun se tuntui olevan todella kadoksissa. Kiitos Skeemaken tiimille tästä keväästä ja mikäli sisäänpääsy jää tällä kertaa välistä, niin osallistun ehdottomasti uudestaan ensi keväänä Helsinki-Joensuu -opetukseen. Kiitos! :)

Kiitos kaikille ihanille opettajille! Yhteinen illallinen oli myös hyvin inspiroiva. Teidän kertomuksien jälkeen työstä, professoreista, mahdollisista suuntautumisista ja opiskelusta, tuli vielä enemmän tunne: Kyllä, tätä minä haluan! Maailman siistein ala, pakko päästä opiskelemaan! Yksin tämä kevät olisi ollut hyvin hankala, lukeminen hyvin tylsää ja yksitoikkoista. Toivottavasti ei nähdä ensivuonna Skeemakkeen merkeissä.(Ihmiset ovat ihania, mutta haluaisin opiskelemaan jo :) ) Mahtavaa ja aurinkoista kevättä/kesää teille kaikille!

Kaikenkaikkiaan todella hyödyllinen kurssi. Urakka ei tunnu niin mahdottomalta kun sai käsityksen mitä pitää osata, kurssilla käydessä sai aina myös uudenlaisen motivaation lukemiseen. Ihanat, tsemppaavat opettajat, jatkakaa samaan malliin :)

Olisin luovuttanut aikoja sitten ilman tätä kurssia! Jos en tällä kertaa pääse sisään niin uskon että motivaatiota kurssista riittää vielä ensi vuodeksi. :)

Opettajat osasivat asiansa hyvin. Erilaista aiempaan verrattuna oli se, että myös opettajat olivat opiskelijoita. Se oli hyvä, sillä heillä oli kokemusta pääsykokeista ja he näkivät tilanteen meidän opiskelijoiden näkökulmasta hyvin.

Kiitos teille! :) opetus oli tosi hyödyllistä ja auttoi muistamaan asioita ja sain paljon kannustusta!

Kokonaisuudessaan olin tosi tyytyväinen kurssiin, toki valintakoetyypin vaihtuminen toi oman epävarmuutensa mukaan soppaan, mutta nyt koen olevani hyvin valmistautunut pääsykokeeseen. Kurssi nostatti motivaatiota lukea. Kiitos hyvästä kurssista!

Kiitos siitä, että olitte empaattisesti mukana - ette kuitenkaan suostuneet säälivään silittelyyn tai laiskotteluun tuskan hetkellä. Teitte haaveistamme todellisempia toimimalla.

Pidin kurssista paljon! Kurssilla vallitsi hyvä tunnelma ja opetus oli mielenkiintoista ja hyödyllistä.

Mielestäni kurssi oli oikein onnistunut. Oli mukavaa, että opettajat olivat niin aidosti kiinnostuneita meistä kurssilaisista ja meidän pärjäämisestämme valintakokeessa. Oli myös mukava kuulla opettajien tarinoita heidän pääsykoetaipaleestaan. Opetus oli laadukasta, ja kurssilla oli mukava, rento ilmapiiri. Kurssi myös motivoi lukemiseen, ja sai psykologian opiskelupaikan tuntumaan yhä enemmän tavoittelemisen arvoiselta.

Haluan sanoa sen, että jos tai KUN pääsen nyt opiskelemaan psykologiaa, en olisi pystynyt siihen yksin. Valmennuskurssilla on ollut todella suuri merkitys, etenkin motivoinnilla ja vertaistuella. Lisäksi kurssin avulla opin kiinnittämään huomiota tärkeisiin asioihin. Olin karsinut omista muistiinpanoistani paljon sellaista pois, jonka en huomannut olevan elintärkeää!

Kiitos erittäin opettavaisesta ja motivoivasta kurssista! Odotukseni ylittyivät. :)

Saitte minut näkemään, kuinka paljon todella haluan opiskella psykologiaa. Pystytte näyttämään sen varmasti myös monille muille. Kiitos stressaavan sydämeni pohjasta!

"Paljon on kurssista ollut hyötyä, erityisesti henkisen jaksamisen kannalta (vähemmän painajaisia!) sekä epävarmuuden lievittäjänä.

Valmennuskurssille ilmoittautuminen oli kyllä tosi hyvä päätös, ja ehdottomasti rahan arvoinen, että olen kyllä tosi tyytyväinen :-) niinkuin myös skeemake-tiimiin, hyviä tyyppejä ja hyviä opettajia jokainen!

Kaikinpuolin jäi positiivinen mielikuva kurssista ja opettajista, joten kiitokset menneistä kuukausista!"

Terveiseni on lämmin kiitos teidän työllenne ja positiiviselle asenteellenne. Eirtyis kiitos Annikan ihanalle opetukselle, joka avasi ainakin kohdallani etiikan saloja varsin hyvin.

En osaisi edes tätä vähää pääsykoekirjoista ilman teidän apua.

Valmennuskurssi ja kokeisiinvalmistautumisurakka ovat olleet antoisia ja positiivisia kokemuksia. On hienoa kuinka rohkeasti olette lähteneet tsempaamaan pääsykokelaita. Aito välittäminen kurssilaisista oli huomattavaa ja arvostan sen erittäin korkealle. Olette kaikki hienoja ihmisiä. Pitäkää lippu korkealla ja tsemppimieli yllä myös omien opintojen parissa!

Kurssi on ollut loistava vertaistuen kannalta. Tuntuu myös, että meitä on hyvin potkittu persiille ja itselle on tullut joka kerran jälkeen sellainen olo, että nyt on pakko alkaa lukemaan enemmän ja tehokkaammin.

Ehdottomasti plussaa yllättävän hyvästä ryhmähengestä. Kurssille oli aina kiva tulla.

Epäröin valmennuskurssille osallistumista aluksi mielestäni hieman yliampuvan markkinoinnin vuoksi (keskeinen viesti tuntui olevan, että Skeemaken kurssille osallistuminen on ainoa keino maailmassa päästä opiskelemaan psykologiaa). Epäröin myös, voiko kurssista olla mitään apua, pääsykoekirjat kun eivät sinällään ole kovin vaikeaselkoisia. Voinko todella oppia kurssilla jotain, mitä en itse kirjoista lukemalla oppisi? Ilokseni huomasin, että ainakin etiikan teorioihin tuli kuin tulikin kurssin myötä selvyyttä. Lisäksi kurssi oli mukavaa vaihtelua yksin opiskelulle. Kaiken kaikkiaan olen iloinen, että osallistuin.

Vielä haluan ylistää hyvää opetusta, kiitos siitä todella paljon!:) Myös Annin henkisen valmistautumisen neuvot olivat miellyttävä lisä opetukseen, oli todella mukavaa, kun olitte tällaisenkin osa-alueen huomioineet kurssiin mukaan. Tuntuu, että henkinen puoli ja sen vahvuus tässä matkassa eniten merkkaakin. Kiitoksia siis! Tiedä vaikka opikelun merkeissä vielä joku kerta törmäisimmekin!:)

Tilastotiede avautui minulle kurssin aikana. Opettajat olivat parhaat mahdolliset tähän hommaan. Taukojen ajoittaminen oikein on hyvin tärkeää. Yksi iso tauko on minusta huonompi kuin kaksi pientä. Aivot jaksavat keskittyä vain tietyn aikaa.

Tämä on ollut ehdottomasti itselleni sopivin tapa opiskella valintakokeeseen.

Kiitos kaikille, mahtava kevät ja mahtavat opettajat! Huikea panos kaikilta! MWAH!

Aivan mahtava, ikimuistoinen kokemus. Opettajat loivat ihanan ja välittävän ilmapiirin. Hieman ujompana ihmisenä koin todella mukavaksi sen, miten ohjaajat ottivat henkilökohtaisesti kontaktia ja osasivat luoda luokassakin sellaisen mukavan rennon ilmapiirin, että itseilmaisu oli helppoa.

Kiitos paljon kivasta kurssista, siitä oli ehdottomasti apua :) ! Ajan rajallisuuden vuoksi päivät olivat kuitenkin todella pitkiä, joten ehkä kurssia voisi jatkossa hieman tiivistää..?

Kurssi oli kokonaisuudessaan todella hyvä. Tärkeintä minulle oli ehkä ymmärtää kuinka tarkkaan ja millaisia asioita kirjasta voidaan kysyä - tätä en olisi oppinut ilman kurssia. Erittäin hyviä oli henkisen puolen valmennus. Itse harrastan meditaatiota, ja saan sillä tavalla pidettyä stressin/ahdistuksen suhteellisen hyvin hallinnassa. Oli kuitenkin kiva saada lisää vinkkejä, ja koin että monelle kurssikaverille stressiä lievittävät harjoitukset oli tarpeellisia, ainkain heidän oman puheensa perusteella!

Kyllähän ne esimerkit jotka syvensivät kirjan vaikeita kohtia olivat arvokkaita, ja niitä ei olisi voinut saada oikein mistään muualta. Myös se tietysti parantaa kurssin osuvuutta, että opettajat ovat itse käyneet pääskoerumban läpi, on sitä uskottavuutta.

Kiitos paljon, kurssi oli kyllä joka euron arvoinen!

motivoi kyllä hankalallakin hetkellä :) kiitos siitä

Kiitos kaikesta! Henkinen tuki, jota teiltä on saanut on ollut korvaamatonta tämän melko yksinäisen lukuprosessin keskellä. Uskon, että saamistani opeista ja motivaatiosta on ollut todella paljon hyötyä näiden viimeisien viikkojen aikana. KIITOS!!! :)))

Olen erittäin tyytyväinen, että tulin kurssille. Motivaatio lukemiseen pysyi yllä koko kevään, kun pääsi oppimaan eri tavalla kuin vain yksin lukemalla. Varsinkin tilastomatikka avautui kurssilla paljon, ja siitä opin asioita joita en olisi tajunnut itse edes opetella. Psykasta hahmottui hyvin kokonaisuuksia ja esseen rakentamiseen vinkkejä. Uskon, että kurssin ansiosta siäänpääsy mahdollisuudet on paljon korkeammat. Kiitos kuluneesta keväästä :)